Tietoja yhdistyksestämme

Rollup_TuKu

Tervetuloa mukaan toimintaamme!

Toimialueemme on:  Turku, Aura, Kaarina, Kemiönsaari, Lieto, Parainen, Masku, Naantali, Nousiainen, Paimio, Raisio, Rusko sekä Sauvo.

Turun Kuuloyhdistys ry on Kuuloliiton alainen yhdistys, joka järjestää kokoontumis-, kuntoutus- ja koulutustilaisuuksia. Yhdistys toimii yhteistyössä paikallisten järjestöjen, viranomaisten ja seurakuntien kanssa sekä pyrkii vaikuttamaan päättäjiin esteettömyyskysymyksissä. Yhdistyksessämme on jäseniä noin 400 henkeä.

Toimitilamme ”Simpukka” sijaitsee Turun ydinkeskustassa osoitteessa Kauppiaskatu 21 A 1, 20100 Turku. Ulko-ovi on aina lukossa, mutta rappuun pääsee Simpukan ovisummeria painamalla. Odota merkkivalon syttymistä, sitten avaa ulko-ovi reippaalla nykäisyllä! Muutama porras, ja olet perillä.

Yhdistyksessämme toimii kerhoja mm. kädentaidot-kerhotiistaikerho, krt-kerho, CI-kerho, taidepiiri sekä hengellinen piiri. Lisäksi järjestetään kuulokojeen käytön opetusta, paristomyyntiä sekä viitotun puheen opetusta. Jäsenilloissa on vaihtuvaa ohjelmaa, ja ne on suunnattu työikäisille. Tiloissamme on induktiosilmukka, ja tapahtumissa on myös kirjoitustulkkaus. Järjestämme lisäksi näyttely- ja teatterivierailuja, joissa kuulon tukena kirjoitustulkkaus. Teemme yhteistyötä myös alueemme toimialayhdistysten (Suomen Akustikusneurinoomayhdistys ry sekä Suomen Tinnitusyhdistys ry). Vuoden 2019 alusta yhdistykseemme on perustettu tinnituskerho yhteistyössä Suomen Tinnitusyhdistys ry:n kanssa.

Seuratkaa maanantaisin ilmestyvää Turun Sanomien yhdistykset ja killat -palstaa. Siitä näette yhdistyksen tulevat tapahtumat. Tiedot ovat myös Turun Sanomien verkkosivuilla Menovinkeissä. Valitse alasvetovalikosta valinta Yhdistykset. Lisäksi tiedotamme YLE teksti-tv sivun 556 kautta.

Kaikenikäiset ihmiset, eri tavoin huonokuuloiset ja heidän perheenjäsenensä ovat tervetulleita mukaan tutustumaan ja luomaan uudistuvaa toimintaa yhdistykseen. 

Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä, ilmoittaa osoitteenmuutoksen tai erota ilmoittautumalla yhdistyksen jäsenkirjurille leena.haaslahti@gmail.com tai kirjeitse yhdistyksen osoitteeseen Turun Kuuloyhdistys ry, Kauppiaskatu 21 A 1, 20100 Turku. Jäseneksi voi liittyä myös suoraan Kuuloliittoon oheisen verkkolomakkeen kautta: Jäseneksiliittymislomake

Jäsenmaksu vuonna 2019 (1.11. jälkeen liittyneiltä jäsenmaksua ei peritä enää kuluvalta vuodelta) on varsinaiselta jäseneltä 9 euroa, jonka lisäksi liiton osuus 14 euroa, yhteensä 23 euroa. Maksuun sisältyy valtakunnallinen Kuuloviesti-lehti sekä paikallisyhdistyksen Simpukka-jäsenlehti. Toiselta perheenjäseneltä yhdistys perii 8 euroa ja liitto 8 euroa, yhteensä 16 euroa. Yhdistyksellä on tällä hetkellä vajaat 400 jäsentä.

Jäsenmaksun maksanut henkilö on asuinpaikkakuntansa tai sitä lähinnä olevan paikallisyhdistyksen jäsen, ei suoraan Kuuloliiton jäsen. Jäsenmaksut kerää Kuuloliitto.

Tue toimintaamme!

Tärkein olet sinä itse, arvoisa jäsen. Jos koet toimintamme tärkeäksi, olet tervetullut osallistumaan toimintaan. Taloudellisesti voit tukea meitä vuokraamalla toimitilaamme Simpukkaa tai testamenttilahjoituksin.

Meillä on täysin varusteltu keittiö, videotykki, valkokankaat sekä induktiosilmukka sekä internet-yhteys käytettävissä.

Simpukan vuokraushinnat alkaen 1.1.2019:
Jäsenet: 15 eur/tunti, ei-jäsenet 30 eur/tunti.

Ota yhteyttä hallituksen jäseniin, yhteystiedot täällä

Pankkiyhteystietomme ohessa:

Saajan tilinumero: FI37 5710 7020 0057 03
Saaja: Turun Kuuloyhdistys ry
Viite: 20190

Lämmin kiitos tuestasi!